SUBARU

SUBARU hos Conradsen Biler

I vores lokaler på Nordre Ringvej 56 præsenterer vi de nyeste modeller fra SUBARU. Vi byder vores kunder velkommen i hyggelige omgivelser med alle moderne faciliteter. Ligeledes har vi altid demonstrations-modeller stående til en givende prøvetur – PRØV DEM!

SUBARU

Subaru bliver fremstillet af Subaru Corporation, som blev grundlagt i 1953. Subaru er det japanske navn for stjernebilledet Plejaderne, der i Japan står for genfødsel og styrke. Den første bil blev lanceret i 1958 og blev kaldt Subaru 360. I dag produceres godt 1,2 mio. biler i Japan og i USA. Vores unikke boxermotor blev lanceret i 1966, mens det symmetriske firehjulstræk havde premiere i 1972. Subaru er i dag verdens største producent af firehjulstrukne biler.

 

Garantier

Vi tror på vores biler og giver dig derfor en generøs garantipakke.

Herunder ser du et resumé af vores garantipakke. De fulde garantibetingelser findes i bilens service- og instruktionsbøger eller kan oplyses hos nærmeste autoriserede Subaru-forhandler.

Når du køber en ny Subaru, får du 3 års nybilsgaranti (eller 100.000 km, hvilket der forekommer først), 3 års vognskadegaranti og 12 års garanti mod rustgennemtæring. Nybilsgarantien gælder i hele Europa. Vi yder også 3 års garanti (eller 100.000 km, hvilket der forekommer først) på Subaru originale reservedele og originaltilbehør.

Husk, at det, vi nævner her, kun er en lille del af garantivilkårene. Du kan få de fuldstændige garantivilkår hos din Subaru-forhandler.

Service/Reparation

Subaru-serviceintervaller er 15.000 km eller 12 måneder, hvad der er relativt hyppigt, når du sammenligner med andre producenter. Vi er imidlertid overbeviste om, at hyppige og regelmæssige servicebesøg er det bedste for vores biler. Regelmæssig og tilbagevendende service sikrer nemlig din bil lang levetid.

Subarus ingeniører i Japan arbejder med en motortype – boxermotoren – som kun to bilproducenter bruger, en Subaru er simpelthen ikke som andre biler!

Når du besøger et af vores værksteder for at få lavet service, sikrer vi altid, at:

• De nyeste softwareopdateringer er udført
• Alle produktindkaldelser er lavet
• Der anvendes rigtige reservedele, olier og væsker
• At stemple i bogen, så serviceplanen følges og kan dokumenteres

Vil du høre mere om SUBARU ? Kontakt os her

SUBARU